Forside » Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Hjælpemidler for Handicappede
en del af Fabers Høreteknik A/S

CVR-nr.: 30 55 16 48

Kontaktinformation:

Hjælpemidler for Handicappede
Grøndalsvej 8, Ulbjerg
8832 Skals

Telefonnummer og mail:

Tlf: 98 95 42 44
hfh@synsnerven.dk

Priser:

Alle vores priser er i danske kroner (DKK) og inklusiv 25 % moms.

Betaling:

Du kan betale med MobilPay, dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard og Maestro.
Beløbet trækkes ikke fra din konto, før vi har sendt varerne fra vores lager. Vi tager ikke gebyr for betaling med betalingskort.

Levering:

Gælder kun for ordre til levering i Danmark, ikke omfattende Grønland og Færøerne.

Vi leverer via Post Danmark i hele Danmark. Din bestilling ekspederes så hurtigt som muligt. Levering sker normalt indenfor 1-4 hverdage efter bestilling. Undtagelser kan forekomme i særlige lukkeperioder f.eks. sommerferie og højtider. I disse perioder vil det fremgå på forsiden af vores webshop.

Porto og leveringsomkostninger:

Til hjemmeadresse DKK 60,-
Til erhverv/firma adresse DKK 48,-
Til pakkeshop DKK 44,-

Ved køb for over kr. 1000,- leverer vi fragtfrit.
Disse leverings betingelser gælder kun ved køb på webshoppen.

Forbehold:

Vi tager forbehold for tekniske driftsfejl, trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte varer, udgåede varer samt leveringssvigt. Eventuelle tilbud gælder så længe lager haves. Hvis det viser sig, at vi ikke kan gennemføre ordren på grund af de nævnte forhold, vil vi hurtigst muligt give meddelelse herom. Fremsendelse af ordrebekræftelse er ikke til hindre for, at vi kan gøre forbeholdet gældende.

Reklamation:

Du har efter købeloven 2 års reklamationsret for fabrikations- og materialefejl. Fristen regnes fra varernes modtagelse. Reklamation angående fejl og mangler skal ske til Hjælpemidler for Handicappede (kontaktinfo ovenfor) indenfor rimelig tid og senest 2 måneder efter fejlen er opdaget eller burde være opdaget.

Bemærk ved køb af punkture:
Når man anvender et punktur, da åbnes uret så de følsomme mekaniske dele er ubeskyttet.
Punkturer er naturligvis omfattet af købelovens 2 års reklamationsret for fabrikationsfejl.
Vi forbeholder os dog ret til at afvise en reklamation hvis uret har tydelige tegn på skader af visere eller hvis der er behov for rensning ved urmager pga. indtrængning af fremmedlegemer og snavs.

Kvittering:

Straks efter du har købt dine varer modtager du en kvittering på e-mail. Kvitteringen indeholder en oversigt over de bestilte varer, dit ordrenummer, dit navn og adresse, betalingsmetode mv. samt en kopi af disse handelsvilkår. Først når du har modtaget kvitteringen er der indgået en endelig bindende aftale. Aftalen indgås på dansk.

Forsendelses oplysninger:

Når vi har ekspederet din bestilling, modtager du en e-mail fra PostNord med oplysninger om at din pakke er på vej. Betalingen  trækkes først fra din konto når vi har sendt varen. Faktura medsendes i pakken med varer.

Fortrydelsesret:

Du har 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Hvis du ønsker at udnytte fortrydelsesretten, skal du returnere varen til os i væsentlig samme stand og mængde som du modtog den. Du må gerne pakke varen ud og prøve den.

Der er enkelte undtagelser: 14 dages returret gælder ikke varer med abonnement, digitale downloads og specialbestilte varer.

For visse varer: Febertermometre, batterier skal emballagen være ubrudt. Er emballagen brudt, da bortfalder returretten.  

For mobiltelefoner gælder at telefonen er omfattet af 14 dages returret forudsat at du ikke tager den aktivt i brug. Du må gerne pakke mobilen ud og sætte strøm til. Men du må ikke bruge den aktivt; dvs. sætte SIM kort i telefonen, ringe, sende SMS og gå på nettet med den.
Returretten bortfalder hvis telefonen har været aktivt brugt.

Returretten bortfalder ligeledes hvis telefonen eller emballagen ikke ser ud som ny. F.eks. hvis den er blevet ridset eller skadet. Dette gælder også hvis emballage, beskyttelsesfolie samt øvrigt originalt indhold i kassen er mangelfuldt eller beskadiget.

Ønsker du at returnere varen forudsætter vi:

  • At varen er ubeskadiget og pæn som ny
  • At varen returneres i ubeskadiget original emballage
  • At varen er komplet incl. alt tilbehør og vejledninger.

Venligst oplys os pr. mail hfh@synsnerven.dk eller pr brev, at du ønsker at udnytte fortrydelsesretten, og at varen vil blive returneret. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge kopi af din kvittering eller ordrenummer.

Hvis du har betalt med betalingskort tilbagefører vi automatisk beløbet til det anvendte kort hurtigst muligt og senest indenfor 30 dage. Hvis vi modtager varen i mangelfuld stand forbeholder vi os ret til at fratrække den udgift vi har ved at bringe varen tilbage til salgs klar stand.

Returvarer bedes sendt til:
Hjælpemidler for Handicappede
Grøndalsvej 8, Ulbjerg, 8832 Skals

Pakken sendes direkte til adressen. Vi modtager ikke pakker uden omdeling, afhentning i pakkeshop eller sendt pr. efterkrav.

Du skal selv afholde omkostningerne til returforsendelsen. Du kan ikke fortryde ved at undlade at modtage varerne. Hvis du ikke har afhentet din pakke indenfor 7 dage, så vil vi modregne et gebyr på 48 kr. Det dækker den udgift, som vi har ved at få pakken sendt tilbage til os.

Her kan du købe en returpakkelabel

Behandling af personoplysninger:

For at kunne gennemføre dit køb har vi brug for dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruger vi udelukkende til ekspedition af din bestilling, og vi videregiver ikke oplysningerne til andre. Derudover bruger vi på vores hjemmeside cookies til at indsamle ikke-personlige oplysninger til statistiske formål og for at forbedre vores hjemmeside. Såfremt du måtte ønske at få indsigt i, hvilke oplysninger vi gemmer eller ønsker at gøre indsigelser eller rettelser til oplysningerne kan du rette henvendelse til os på kontaktinformationen angivet ovenfor.

Indkøbskurv