Forside » Kontor og skole » Skriveredskaber » Tastatur med stor skrift XL Print NERO incl. LED lampe m/fleksibel svanehals

Tastatur med stor skrift XL Print NERO incl. LED lampe m/fleksibel svanehals

1.025,00 kr.

HMI 73529, 73528, 73526 og 73527

Varenummer (SKU): 91-6802 Kategori:Et flot PC-tastatur fra LogicKeyboard’s fremragende NERO-serie, med store, tydelige bogstaver/tal/tegn og god kontrast.

Tastaturet er velegnet til mennesker med synsproblemer eller generelt besvær ved at læse tasterne på almindelige standard-tastaturer.

Tastaturet har en USB-forbindelse for enden af et 1½ meter langt kabel, som blot skal sættes i et USB-stik på computeren, så er det klar til brug. Der skal ikke installeres særlig driversoftware eller gøres andre tekniske “øvelser”. Der er naturligvis alle de “standard-taster” man forventer på et pc-tastatur, og dertil er der taster til at justere lydstyrke op eller ned, og en særlig “genvejs-tast” der kalder vinduet “Denne computer” frem.

I et par af tastaturets hjørner er indbygget USB 2.0-porte, som gør det nemt og bekvemt at tilslutte mus, mobiltelefon, digitalkamera og andet ekstraudstyr. Og på tastaturets underside findes et par udfældelige støtteben, som kan give tastaturet to forskellige vinkler i forhold til bordet.

Fås i 4 varianter:

Sorte bogstaver på hvid baggrund

Hvide bogstaver på sort baggrund

Sorte bogstaver på gul baggrund

Gule bogstaver på sort baggrund

Der medleveres en fiks lille LED-lampe med fleksibel “svanehals”, som er lige til at sætte i en af USB-portene, så der er klart og tydeligt lys over tasterne.

Valgmulighed

, , ,

Indkøbskurv