Milestone Agenda kalender-software til M312 ACE

HMI 61275
DKK 500,00
inkl. moms
91-2930
Beskrivelse
Beskrivelse
Software - Serienummer på Milestone skal oplyses.
Installation ikke incl. i pris.

Med Milestone Agenda bliver din Milestone M312 ACE udvidet med en praktisk aftalekalender.

 Nemt at installere

Oplys os serienumret af din M312 ACE, så sender vi dig aktiveringsfilen, som du blot skal kopiere på et SD-kort. Skub kortet i din M312 ACE, og resten sker automatisk.

 Sådan gør du

Milestone Agenda finder du med select-knappen. Som udgangspunkt stå den så på den aktuelle dato, og klokkeslæt, og er  klar til redigering, klar til at  Indstille aftaletidspunktet, hvorefter du kan indstille om det er en éngangsaftale eller om den skal gentages i bestemte intervaller. Indstil hvad der skal ske, når tidspunktet er kommet: Biplyd, tænde for radio, afspille en tekstbesked eller musik, starte en optagelse over mikrofon eller en anden lydkilde.

 Sådan finder du dine aftaler igen

Dine aftaler kan du finde i 2 lister, listen af éngangsbegivenheder og alle aftaler. Aftalen vises med alle indstillinger inkl. Ugedag og ugenummer.

 Datasikkerhed

Når du hyppigt kopierer dine aftaler til en computer, er du sikret optimalt for en pludseligt datatab, når M312 går i stykker eller bortkommer. - Når uheldet er ud, skal du blot kopiere dine gemte data til den nye eller reparerede M312. - Køber du i disse tilfælde en ny M312, hjælper Bones dig med, at din forhandler uden beregning kan overrføre din Agenda-licens  til det nye serienummer.

 Milestone M312 ACE med Milestone agenda er din lommebog i checkkortformat.