TimeFlex Træning i tidsforståelse

HMI 84512
DKK 2.493,75
inkl. moms
91-8018
Beskrivelse
Beskrivelse
TimeFlex er et hjælpemiddel specielt udviklet til mennesker med kognitive problemer, og som har behov for hjælp til træning af tidsfornemmelsen.

Er et ideelt hjælpemiddel til at lette dagsstrukturen for autister, udviklingshæmmede og andre mennesker, der har brug for støtte til at organisere deres hverdag.

TimeFlex har 5 forskellige farvede knapper som kan navngives med de ønskede aktiviteter. Eksempelvis: Spise i 30 minutter eller børste tænder i 2 minutter. Der er ved hver knap mulighed for at sætte et billede af aktiviteten.

Tryk på knappen når aktiviteten starter. Den blinkende LED lampe fortæller løbende hvor lang tid der er tilbage. Når aktivitet tiden udløber vil TimeFlex blinke. Herudover kan der vælges mellem lydløs eller akustisk alarm hvor lydstyrken kan varieres fra styrke 1-5. TimeFlex har også en kraftig indbygget vibrator som kan aktiveres. Aktivitetens tid kan indstilles fra 0 til 999 minutter.

TimeFlex er meget brugervenlig, også hvis brugeren samtidig er døvblind, svagsynet eller hørehæmmet.

TimeFlex er ikke blot en aflastning for plejepersonalet og pædagoger, men hjælper også brugeren til en større selvværdsfølelse.

Data:
Medfølger: Øretelefon, batterier og bæresnor.
Batteridreven:  2 stk AA batterier. Batterilevetid ca. 106 timer ved kontinuerlig drift.
Indbygget magnet så TimeFlex kan hænge på tavle eller køleskab