OrCam MyEye 2,0 -Læsning, ansigts- og produktgenkendelse.

HMI 109659 Kan kun købes i fysisk butik. Kontakt os for demonstration og bestilling: Telefon: 98 95 42 44 eller mail: hfh@synsnerven.dk
DKK 41.906,25
inkl. moms
92-2002
Beskrivelse
Beskrivelse

OrCam er specielt udviklet til at gøre dagligdagen nemmere for blinde, svagtseende og ordblinde. Udstyret gør dig i stand til at læse trykt tekst foran dig - og det er ved blot at pege med din finger!

Med OrCam MyEye 2.0 kan du læse trykt eller digital tekst. Læs fra avis, bøger, menukort, skilte, produktmærkater, sågar computer- og smartphoneskærme.

Med OrCam MyEye 2.0 udvider din verden sig med ansigtsgenkendelse og produktgenkendelse. Ikke nok med det kan du med OrCam MyEye 2.0 også identificere pengesedler, du har farvegenkendelse lige ved hånden og OrCam MyEye 2.0 kan fortælle dig det aktuelle klokkeslæt og dato.

OrCam 2.0 har indbygget Bluetooth teknologi. Det betyder at du trådløst kan tilslutte eksterne højttalere eller hovedtelefoner.


Du får ved køb af OrCam MyEye 2.0 følgende
:

  •     OrCam MyEye 2.0
  •     Brillestel med magnetsæt monteret
  •     Brugervejledning
  •     Monteringskit
  •     Halsrem
  •     Strømforsyning
  •     Micro USB kabel
  •     Opbevaringsetui

Primære forskelle mellem OrCam 1.5 vs. OrCam 2.0:

OrCam version 2.0 er storebror til version 1.5. De to versioner kan tæt på det samme, men er alligevel forskellige. OrCam 2.0 adskiller sig ved bl.a at være fysisk mindre, idet den kun består af kameraenheden.

Herudover har OrCam 2.0 to LED lys som automatisk tænder, når der er brug for det.

OrCam 2.0 har ingen fysiske taster ud over en tænd / sluk tast, da OrCam 2.0 gør brug af touch.

OrCam MyEye 2.0 har en mere avancerede ansigts- og produktgenkendelse.


For nogen mennesker kan OrCam version 1.5 være et bedre valg. Det er det eksempelvis hvis man har brug for fysiske taster til håndtering af OrCam enheden og dens menu system.

OrCam 1.5 har længere batterilevetid - forvent omkring 4,5 timer, hvor OrCam 2.0 har en forventet batterilevetid på 2,5 time.

OrCam 1.5 kan pga. sin størrelse være nemmere at finde.