OrCam MyReader 2,0 Læs når du har lyst og hvor du har lyst

HMI 109658 Kan kun købes i fysisk butik. Kontakt os for demonstration og bestilling: Telefon: 98 95 42 44 eller mail: hfh@synsnerven.dk
DKK 33.156,25
inkl. moms
92-20021
Beskrivelse
Beskrivelse

Læsning

Med OrCam MyReader 2.0 vil du være i stand til at få læst næsten alt uanset hvor du er. Det er alt fra bøger, menukort, breve, vejskilte, SMS'er på din telefon og så videre.

OrCam MyReayder 2.0 kan læse nært, fjernt, stort og småt. En fantastisk kamerateknologi gør dig uafhængig og giver dig hverdagen igen. Nu har du muligheden for at læse tekster når du har lyst, uanset hvor du er uden at skulle tænke på app's via din mobil og andre løsninger.
 
Diskret teknologi

OrCam er diskret og folk omkring dig lægger ikke mærke til, at du får tingene læst op.
Den sender lyden ind i dit højre øre via en lille højttaler, så du stadig har ørerne fri til orientering  som eksempel i trafikken.
Der er naturligvis også mulighed for at koble et par gode hovedtelefoner til, så du mageligt kan sidde i din yndlingsstol og få læst din yndlingsbog.

OrCam 2.0 har indbygget Bluetooth teknologi. Det betyder, at du trådløst kan tilslutte eksterne højttalere eller hovedtelefoner.

Bemærk venligst at det ikke er muligt at opgradere OrCam MyReader 2.0 til OrCam MyEye 2.0.

Du får ved køb af OrCam MyReader 2.0 følgende:

  •     OrCam MyReader 2.0
  •     Brillestel med magnetsæt monteret
  •     Brugervejledning
  •     Monteringskit
  •     Halsrem
  •     Strømforsyning
  •     Micro USB kabel
  •     Opbevaringsetui

Primære forskelle mellem OrCam 1.5 vs. OrCam 2.0:

OrCam version 2.0 er storebror til version 1.5. De to versioner kan tæt på det samme, men er alligevel forskellige. OrCam 2.0 adskiller sig ved bl.a at være fysisk mindre, idet den kun består af kameraenheden.

Herudover har OrCam 2.0 to LED lys som automatisk tænder, når der er brug for det.

OrCam 2.0 har ingen fysiske taster ud over en tænd / sluk tast, da OrCam 2.0 gør brug af touch.


For nogen mennesker kan OrCam version 1.5 være et bedre valg. Det er det eksempelvis hvis man har brug for fysiske taster til håndtering af OrCam enheden og dens menu system.

OrCam 1.5 har længere batterilevetid - forvent omkring 4,5 timer, hvor OrCam 2.0 har en forventet batterilevetid på 2,5 time.

OrCam 1.5 kan være pga. sin størrelse være nemmere at finde.