Køkkenvægt Vivienne dansk tale,

HMI 61309
DKK 1.325,00
inkl. moms
91-6015
Beskrivelse
Downloads
Beskrivelse
Mangler du plads på køkkenbord, når du skal tilberede mad til familien og gæster? – Mangler du et universalhjælpemiddel i din køkken? Så kik på Vivienne, som er en køkkenvægt med mange praktiske funktioner.
 
Vivienne er en køkken- diæt- og brevvægt med dansk tale og stort display. Køkkenvægten er specielt udviklet til blinde og svagsynede og er yderst brugervenlig og smukt designet.
 
Vægten kan måle op til 5 kg. med 1 gram interval. Som ekstrafunktioner kan nævnes: Tælle enheder efter en prøvevejning – Eksempelvis vil du vide hvor mange haselnødder du har i en pose. Først anbringer du 5, 8 eller 10 nøder på vægten, vejer dem og aktiver ”tællevægten”. Nu indtaster du det antal af nødder, som du har lagt på vægten og bekræfter. I samme skål kan du nu anbringe alle dine nødder, og vægten fortæller straks hvor mange duhar i posen.
 
Ønskevægt – Med denne funktion kan du indtaste en bestemt vægt, hvorefter du kan f.eks. hælde den angivne mængde vin på glas. Vejninger kan du kontrollere via nogle bip, som bliver dtyber og dyber indtil vægten fortæller ”vægten er opnået”. – Således kan du nemt og hurtigt forberede en række glas med vilkomstdrink til dine gæster.
 
Vægten for olie, vand og mælk kan omregnes til liter.

Vivienne kan også fortælle dig, hvad klokken og datoen er og du kan bruge den som køkkenstopur (minutur). Lydstyrken kan reguleress i 6 trin. Tilslutningsmulighed for hovedtelefon og netadapter (ekstra tilbehør). Bruger 4 stks. AAA batterier
 
Vægtens veje plade er ca. 180 kvadrat centimeter og du har derfor mulighed for at sætte tallerkener og skåle af forskellige størrelser og form på vægten.
 
Data: Maks. Belastning: 5 kg (i 1 g-visning). Individuel 0-stillings-funktion (tara). Stilflade til vejning: 135x135 mm. Resultatgentagelsesknap og lydstyrkeregulering. 4 AA-batterier eller netadapter. Hovedtelefontilslutning.
 
Downloads

Vivienne køkkenvægt

Vivienne køkkenvægt brugervejledning

Download (490.89k)