Wake vækkesystem excl. montering incl. vibrator

HMI 31724
DKK 1.160,00
inkl. moms
1-1671
Beskrivelse
Beskrivelse

Puzzle systemets vække- og varslingssystem, der omdanner ringesignalet fra vækkeuret og andre alarmer til kraftige vibrationer.

Wake er et vække- og varslingssystem specielt udviklet til mennesker med nedsat hørelse. Wake “hører”, når vækkeuret ringer, eller når røgalarmen går i gang, og en kraftig vibrator sikrer, at brugeren bliver vækket. Venligst bemærk, at en batteribackup er nødvendig i tilfælde af en strømafbrydelse ved brand.

Wake placeres på natbordet umiddelbart ved siden af vækkeuret og den kraftige vibrator placeres under hovedpuden. Wake systemets mikrofon opfanger lyden fra vækkeuret og en evt. røgalarm og omsætter lyden til vibrationer.

Fleksibelt system

Wake kan anvendes alene som vække- og varslingssystem, men kan også anvendes sammen med Detect alarmsenderen og Observer baby- og kaldealarmen. Dette gør det muligt for brugeren at modtage besked via Wake vibratoren, når telefonen ringer, når det ringer på døren, når barnet græder mv.

Modtager Wake signaler fra røgalarm via Detect anbefaler vi, at der suppleres med en batteribackup i tilfælde af en strømafbrydelse under brand.