ErgoPhone 12 nummersender

HMI 74643
DKK 695,00
inkl. moms
1-3026
Beskrivelse
Beskrivelse
ErgoPhone12 bestå af et sæt af 12 store hurtigvalgstaster, som kan markeres medtaktile eller grafiske symboler, samt billeder efter eget valg. Apparatet skal kobles mellem din vente trykknaptelefon og telefonstikket. efter Programeringen , er anlæget klar til brug. - Ved behov kan brugeren selv forsyne tastaturet med ekstra store tal, kontrast og farve efter eget valg, og anvendes, som almindelig storskriftstastatur.

ErgoPhone12 er egnet til blinde/svagsynede personer, samt personer, som af andre årsager ikke kan benytte almindelige telefontaster, herunder småbørn.

Når du skal ringe løfter du telefonrøret og sikrer dig, at der er klartone, og trykker på det ønskede hurtigvalgstast på ErgoPhone12 og forbindelsen etableres som ved et almindeligt telefonopkald.

Ved ældre telefonmodeller er nogle gange telefonstikket monteret direkt på ledningen. I disse tilfælde kan vi levere et særlig adaptersæt. Ring til os, og beskriv hvordan din telefon er tilsluttet telefonstikket, så finder vi den rigtige løsning til dig.