Victor Stream II Daisy-afsp. i lommeformat

HMI 76988 Fremtidssikret med WiFi
DKK 4.500,00
inkl. moms
91-2019
Beskrivelse
Downloads
Beskrivelse

Den lille håndholdt Daisybog afspiller har mange anvendelsesmuligheder. Den kan både bruges som Daisyafspiller, notatapparat og en MP3-afspiller.

En afspiller udviklet specielt til blinde, svagtseende og personer med læsehandicap

I den nye generation finder du en række nye funktioner:

Indbygget WiFi - forberedt til Online DAISY
Mindre og lettere (vejer 110 gram, 50 gram mindre end forgængeren)
Mere ergonomisk - ligger fantastisk i hånden
Bedre syntetisk tale - danske Mette eller Rasmus
Bedre højttaler
Stereo optagelse
Direkte MP3 optagelse

Som sin forgænger er Victor Stream II er en transportabel DAISY afspiller der giver dig mulighed for at tage dine bøger, musik og dokumenter med overalt. Med det nye indbyggede trådløse internet er Stream'en forberedt til at hente bøger direkte ned på dit SD-kort til afspilning (bemærk at dette ikke er muligt endnu). Opdateringer kan hentes trådløst via dit hjemmenetværk uden tilkobling af pc og SD-kort.

Victor Stream II kan afspille dine DAISY-bøger, lade dig lytte til dit musik og oplæse dine vigtige dokumenter eller breve, skrevet i en tekstfil. Du kan medbringe Stream overalt og benytte den i helt op til ca. 15 timer ad gangen. Du kan nemt tilkoble høretelefoner eller benytte den indbyggede højtaler. Optagelser sker i stereo hvis du anvender en ekstern mikrofon, som kan købes som tilbehør. Kan bl.a. optage i MP3 formatet.

De mange forskellige tekstfiler læser Victor Stream med den indbyggede syntetiske danske tale. Ønsker du at afspille eller overføre en af dine CD'er kan dette lade sig gøre enten ved brug af computer eller Victor CD Edition, som er et eksternt CD drev.

Fysisk måler Stream II 114 x 62 x 18 mm og er derfor væsentlig mindre end sin forgænger. Den har skridsikkert gummi på bagsiden, og behagelige bløde kanter. Med en vægt på kun 110 gram vejer den omtrent det samme som en mobil telefon.

Downloads

Victor Streem II

Victor Streem II brugervejledning

Download (1016.17k)