Plextalk PTR2 professionel lydoptager

HMI 33462 PTR-2 er en professionel lydoptager til produktion af lydbøger, tidskrifter, studiemateriale og lign. i DAISY-format
DKK 10.940,00
inkl. moms
91-2050
Beskrivelse
Beskrivelse
En afspiller udviklet specielt til blinde, svagtseende og personer med læsehandicap

PTR-2 kan i alle funktioner betjenes af en blind. Ved hjælp af den medfølgende software (PLEXTALK RECORDING SOFTWARE -(PRS)), kan seende indlæsere også bruge en traditionel betjeningsoverflade på skærmen, og er således fri for at arbejde med det talende navigations- og betjeningsoverflade på PTR-2.

PRS kan installeres på flere arbejdspladser, således kan flere indlæsere på samme tid arbejde med deres del af f.eks. en lydavis, og således hurtigere komme igennem det tidskrævende indlæsningsarbejde.

PTR-2 er også et godt værktøj i forbindelse med en uddannelse. Du kan læse fagbøger i DAISY- eller blot i MP3-format, optage undervisningen, forelæsninger eller blot snakken i en arbejdsgruppe. Optagelserne kan du efterfølgende opdele i kapitler og underkapitler på i alt 6 niveauer. Du kan redigere efter behov. Klippe unødvendigt ud, flytte og slette tekstdele, indtil det hele er din personlige DAISY-bog. - Da PTR-2 er en fremragende lydoptager kan den også bruges i forbindelse med musikuddannelser. Til PTR-2 kan du tilslutte en stereomikrofon (skal købes ekstra). - Desuden har du med PTR-2 altid en lommeregner, et ur med dato, en timer med to indstilbare starttider og en notatrekorder ved hånden.

Det er muligt at optage/redigere lydoptagelserne på et hukommelses-kort (Compact Flash Card - CF-Card) eller direkte på en CD. Det færdige resultat kan direkte brændes på en CD, hvorefter den kan afspilles i andre DAISY-afspillere. - Ved siden af dine egne optagelser, kan du også gemme relevante bøger fra CD eller andre kilder på CF-kortet. Således har du hurtigt adgang til dit materiale overalt der hvor du har dinPTR-2.

Via den indbyggede USB-port kan du modtage/sende lydfiler fra/til andre enheder. Som audio-lydkilde kan du vælge mellem den indbyggede mikrofon, en ekstern stereomikrofon eller en linje indgang f.eks. fra et fjernsyn eller elektronisk musikinstrument.
  • Genopladeligt batteri: 6 timers afspilning eller 2,5 timer optagelse 
  • Navigationssprog: Valgbar mellem engelsk, tysk, norsk og svensk (skiftes via en softwareopdatering). 
  • Navigationssprog på PRS: Kun engelsk 
  • Elektroniske bomærker: Op til 10.000. 
  • Bogmærker med supplerende stemmenotat: 30 min. 
  • Tilbehør: Strømforsyning/lader, 1 CF-kort, bæretaske og PRS.
Bemærk: Når du kender en traditionel DAISY-afspiller, kan du hurtigt og nemt komme i gang med de grundlæggende funktioner på PTR-2. – Vil du derimod producere lydmateriale, som f.eks. studiemateriale, lydaviser el.lign., skal du regne med en indkøringstid. Vi kan hjælpe dig med det med 1 eller flere kursusmoduler. Ring eller skriv til HFH og forklar os dit behov, så laver vi et tilbud til dig og evt. din kommune