Plextalk Pocket PTP1 håndholdt daisy-lydbogs afspiller og optager

HMI 50358 En håndholdt daisy-lydbogs afspiller og optager med diktafon og afspilningsfunktioner for musik og tekstfiler.
DKK 4.000,00
inkl. moms
91-2060
Beskrivelse
Beskrivelse
Plextalk Pocket er en håndholdt Daisy-, musik og stemmenotat optager/afspiller. Desuden kan den med syntetisk stemme oplæse tekstfiler for dig. Den giver dig stor frihed til at medbringe dine lydbøger overalt, og er derfor både anvendelig på arbejdet, i uddannelsessituation og i fritiden. Plextalk Pocket kan ligge i en lomme den vejer kun 110 gram.

Man kan let og enkelt overføre daisy lydbøger, musik cd’er, Mp3 musik eller almindelige lydbøger direkte til Plextalk Pocket. Den indbyggede mikrofon og højtaler giver dig mulighed for både at optage og afspille i daisy format. Plextalk Pocket udstyret er let at betjene. Den har fire piletaster og numerisk tastatur. Alle knapper er logisk placeret og er let følbare med høj kontrast. Der medfølger ”i øret” stereohøretelefoner med forskellig lednings længde for højre og venstre kanal.

Anlægget giver dig mulighed for selv at regulere afspilningshastighed, samt at navigere ved hjælp af ”gå til sidenummer” funktionen. Du kan afspille tekstfiler og HTML tekst med den indbyggede talesyntese. Og endelig giver bogmærke-funktionen dig mulighed for at finde tilbage og fortsætte hvor du slap i lydbogen.

Plextalk Pocket kan arbejde med SD kort eller USB flash hukommelse, så du f.eks. direkte kan arbejde med indholdet på kortet eller en USB nøgle. Enkel forbindelse til computer via USB muliggør endvidere overførsel af data med PC, backup såvel som opladning af det integrerede 10 timers batteri.

Plextalk Pocket henvender sig til synshandicappede, brugere med læse- og skrive vanskeligheder eller personer som vil have et professionelt bærbart kommunikationsværktøj.