Meteor rød - lommeur for blinde og døve

HMI 84391
DKK 1.025,00
inkl. moms
92-80121
Beskrivelse
Beskrivelse

Meteor er et robust og vandtæt vibrationsur i smuk design og med et ergonomisk design, som får det til at passe godt i hånden. Uret er fremstillet i høj Schweizer kvalitet.

Uret er yderst brugervenlig både i dagligt brug og i tidsindstilling, hvor der kun appelleres til følesansen. Det har kun 3 knapper til henholdsvis at aflæse eller stille antal timer, antal 10 min. Og antal minutter. 

Med Meteor i lommen eller om halsen kan du diskret checke klokken med en finger uden at dine omgivelser opdager det. Hvis du eksempelvis er i møde, så kan det være nyttigt at være uafhængig af et talende ur som omgivelserne også hører.

Det ergonomiske design gør at uret passer perfekt i hånden.

 
Uret fortæller klokken ved hjælp af lange eller korte vibrationer.

Lang vibration =   5 enheder
Kort vibration =    1 enhed

F.eks. vil tallet 7 angives som:  En lang + to korte vibrationer. 

Ud over den oplagte målgruppe bland høre- og synshandicappede kan Meteor også være til gavn for andre former af handicap og især multihandicap. I disse tilfælde vejleder vi gerne sundhedspersonale, hjælpere og pårørende til disse mennesker. For mange synshandicappede er uret også et velkommen alternative til de mange talende ure. Med Meteor kan du finde ud af ”hvad klokken har slået” uden at forstyrre andre med det!

Uret har et 12-timers værk
Batteriets levetid afhænger af brugen, og angives fra 2 til 5 år.
2 års garanti for fabriksfejl

Mål:
Længde:     79 mm
Brede :       39 mm
Højde:        19 mm
Afstand mellem knapperne:  10 mm
Vægt: 27 g