ACUSTICA sort urskive/hvide tal - damestemme/læderrem

dansk talende armbåndsur HMI 106181

DKK 2.995,00
inkl. moms
92-8002
Beskrivelse
Downloads
Beskrivelse

Ved at vælge ACUSTICA uret får du et Schweizisk kvalitetshjælpemiddel, som med sin funktionalitet og tilpasningsmuligheder er fuld kompenserende for synshandicappede og døvblinde.

ACUSTICA er resultatet af et enestående samarbejde mellem højt kvalificerede schweiziske erhvervsvirksomheder og med det Schweiziske blindeforbund (SZB), som projektleder.

ACUSTICA er et enestående armbåndsur, som tilgodeser kundernes behov og ønsker, uanset om de er blind, stærk svagsynede eller døvblind.

ACUSTICA er det ultimative hjælpemiddel for unge og gamle, og kan tilpasses den enkeltes behov.

Den optimerede akustik i urets kasse sammen med en dynamisk mikrohøjttaler garanterer det bedste lydgengivelse af det anvendte TTS-sprog fra Acapela. Lydstyrke kan individuelt reguleres af brugeren.

Med den integrerede vibrator er det muligt diskret at aflæse klokkeslæt. Desuden giver vibratoren også hørehandicappede og ikke mindst døvblinde, fuld adgang til dette ur.

Urskiven er forsynet med tydelige tal, som sammen med de tydelige visere er optimal for synshandicappede brugere. Urskiven kan fås i hvid eller sort.

Uret indstilles manuelt med knapperne eller via en computer og det medfølgende program; hurtigt og nemt!

USB-kablet bruges også sammen med en lade station til at oplade de indbyggede batterier. Uret fungerer i ca. 1 måned på en fuld opladning.

De tre betjeningsknapper er harmonisk integreret i urets smukke design, og er taktilt nemme at finde, også for personer med stærkt nedsat følsomhed i fingrene.

Vandskade tager som oftest livet af de traditionelle talende ure. Med ACUSTICA behøver du ikke at være nervøs for vand. ACUSTICA tåler ferskvand i stor udstrækning, så du kan roligt beholde det på når du går ud i regnvejr eller vasker hænder. Og skulle du glemme at tage det af når du tager brusebad, så tåler uret også det. Men tag det af når du går i svømmehal eller bader i havet, for uret tåler ikke klor eller saltvand.

Vi tilbyder ACUSTICA uret som standard med dansk tale. Ønsker du engelsk, tysk, fransk eller italiensk tale beder vi dig kontakte os for tilbud. Der kan vælges mellem dame eller herre stemme på alle sprog. Sprog og stemmetype vælges ved bestilling. Slutbruger kan ikke selv efterfølgende skifte til andet sprog eller stemmetype, idet dette kræver speciel programmering som kun kan foretages af Hjælpemidler for Handicappede A/S.

Med ACUSTICA har du både et ur, et vækkeur og dagens dato lige ved hånden. De synskompenserende funktioner bringer dig et vigtigt skridt videre til større uafhængighed, og det moderne men tidløse design i stål gør det attraktiv for dig at vise dig i byen.

Med ACUSTICA køber du Schweizer kvalitet!

Tekniske data:

  • Urværket er "Swiss Made" og er af høj kvalitet.
  • Urglas: K1 mineral glas
  • Urkassen er fremstillet af rustfri stål
  • Mikro dynamisk højttaler
  • Uret har et indbygget lithium-ion batteri. og oplades ved at sætte uret i den medfølgende ladestation.
  • Uret måler 42 mm i diameter og har en tykkelse på 15 mm
Downloads

ACUSTICA

ACUSTICA brugervejledning

Download (1023.45k)